MENU

PODPORA

PON - PET: 7.00 - 15.00
+386 4 537 10 00

DELITE NAS S PRIJATELJI

Filter
Velikost
Pakiranje
Embalaža
Sadni delež
Materjal embalaže

VSI IZDELKI

Vsi izdelki v spletni trgovini VIPI

Storitev polnjenja

Ste si zamislili svojo pijačo, a ne razpolagate z lastno polnilno linijo? Mi poskrbimo za celoten proces proizvodnje vašega produkta, vi pa se lahko osredotočite na marketing le tega.

IZKUŠENOST & PRILAGODLJIVOST

Začetki polnjenja pijač v našem podjetju segajo v davno leto 1957, ko se je domača garaža spremenila v polnilnico. Začetki so bili skromni, opreme ni bilo veliko. Ampak z leti je podjetje raslo, pridobivali smo nove izkušnje in širili svoje znanje. Leta 1993 smo zgradili lastne proizvodnje prostore na Brezjah pri Radovljici. Trenutno razpolagamo s tremi polnilnimi linijami, moderno stiskalnico za sadje in zelenjavo ter skladiščnimi in zamrzovalnimi prostori.
Poleg proizvodnje izdelkov lastne blagovne znamke VIPI, nudimo tudi storitev polnjenja vaših produktov. Uporabljamo avtomatizirane rotacijske polnilne sisteme. Ta tehnologija nam omogoča, da letno lahko napolnimo preko 10 milijonov steklenic. Sodelujemo z velikim številom različnih partnerjev s katerimi smo preko različnih inovativnih tehnoloških rešitev proizvedli mnogo zanimivih produktov. Naše polnilne linije so izredno prilagodljive, zato se na nas lahko obrnete tudi za polnjenje manjših serij.

EMBALAŽA

Specializirani smo za polnjenje pijač v stekleno embalažo, ki ima super lastnost, da ne reagira s svojo vsebino, zato le ta ohrani svoje primarne lastnosti in ostane brez škodljivih substanc. Poleg polnjenja v stekleno embalažo ponujamo tudi možnost polnjenja v pločevinke in »bag in box« embalažo.

TEHNOLOGIJA

 • PRANJE
  Smo eno redkih podjetij, ki vam nudi opcijo polnjenja povratne embalaže, in sicer imamo pralni stroj s kapaciteto 7000 steklenic/h.
 • POLNJENJE
  Imamo opcijo hladnega in vročega polnjenja, opremljeni pa smo tudi z opremo za izobarično polnjenje karboniziranih pijač.
 • ETIKETIRANJE
  Razpolagamo s tehnologijo, ki nam omogoča nameščanje do treh samolepilnih etiket. Steklenice po potrebi lahko opremimo tudi z okrasnim tulcem.
 • PAKIRANJE
  Izdelke vam lahko zložimo v kartonsko embalažo ali pa jih ovijemo s skrčljivo folijo.
 • STISKANJE SADJA IN ZELENJAVE
  Najkvalitetnejše sokove vam lahko pripravimo s stiskanjem svežega sadja ali zelenjave v naši stiskalnici. Redno stiskamo večje količine jabolk, občasno pa tudi korenje, rdečo peso in aronijo.

Ste pripravljeni, da realizirate idejo za vaš produkt in ga spravite na trg? Mi smo vam na voljo za dodatne informacije in dogovor o naslednjem koraku.

Skupine izdelkov

Obiščite spletno trgovino in izbirajte med več kot 50 izdelki
VIPI
Podjetje za proizvodnjo pijač
Narejeno v Sloveniji, z ljubeznijo
Enostavno <br>nakupovanje

Enostavno
nakupovanje

V spletni trgovini >

Brezplačna <br>in ažurna dostava

Brezplačna
in ažurna dostava

Kam in kdaj dostavljamo >

Vrhunska kakovost <br>izdelkov in storitev

Vrhunska kakovost
izdelkov in storitev

Naše zadovoljne stranke >

Lokalna, trajnostna <br>pridelava

Lokalna, trajnostna
pridelava

Zgodba o jabolku >

Ste lastnik lokala ali <br>restavracije?

Ste lastnik lokala ali
restavracije?

Ugodnosti sodelovanja >

Postanite VIPI<br>stranka

Postanite VIPI
stranka

Registrirajte se danes >

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.
Ali ste starejši od 18 let?

DA, sem starejši/a od 18 let